Marine Pleasure

Onze inspanning voor uw ontspanning

De missie van MoNo Marine BV is het bijdragen aan het succes van onze klant bij het behalen van haar doelstellingen en ambities, door het toevoegen van waarde aan producten en de daaraan gerelateerde diensten.

Voortstuwingsoplossingen

Als u een nieuw jacht wilt laten bouwen of toe bent aan een hermotorisering of complete verbouwing bent u bij MoNo Marine in een veilige haven. Nadat u uw wensen kenbaar heeft gemaakt en uw specifieke behoefte is geanalyseerd, zullen wij u een voorstel doen voor een of meer passende oplossingen die bijdragen aan het vaarcomfort en prestatieniveau dat u verwacht. De dienstverlening die wij u bieden is flexibel, van doe-het-zelf tot en met volledige uitbesteding en alle variaties daar tussen in.

De voortstuwingsoplossingen die wij bieden variëren per toepassingsgebied en vaarprofiel:

Technische systeem oplossingen

Naast de hoofdactiviteit voorstuwing kunnen wij uw boordsystemen ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden, zoals:

  • elektrisch systeem
  • hydraulische systeem
  • boeg- en hekschroef installatie
  • randsystemen, zoals aandrijflijn, besturingen, koelwatersystemen en brandstofsystemen

Kwaliteit en zorg

Uiteraard hanteren wij de grootste zorg dat uw jacht na oplevering er minstens zo uit te laten zien dan voor aanvang van de werkzaamheden, door het beschermen van interieur, dekken en andere kwetsbare delen tijdens het project. Bovendien is bij ons een project pas gereed als de systemen technisch gecontroleerd zijn en aan uw verwachtingen is voldaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.